Steijn ontneemt Brenet assist bij FC Twente: 'Hij mag niet zeuren'

Steijn ontneemt Brenet assist bij FC Twente: 'Hij mag niet zeuren'

25 februari - 17:39 Laatste update: 22:11
46

Sem Steijn was met twee goals de uitblinker bij de 3-0 overwinning van FC Twente op Go Ahead Eagles. De smaakmaker was erg blij met zijn doelpunten, maar vond ook dat hij een hattrick had moeten maken.

Steijn werd door de kijkers tot Man of the Match bekroond. Of dit terecht was? "Weet ik niet, dat mag jij zeggen. Het werd wel weer eens tijd dat ik scoorde", aldus de middenvelder tegenover de camera van ESPN. Steijn maakte tegen Go Ahead zijn eerste doelpunt van 2024. "Ik zat er niet heel erg mee, maar je hoort het vooral om je heen. Ik weet dat ik mijn goals ga maken. Hoe langer het duurt, hoe eerder die valt. Maar als je ‘m dan maakt, lucht dat natuurlijk wel op."

Steijn was ook erg te spreken over zijn eerste treffer van de wedstrijd. "Dat is gewoon een heerlijke goal. Mooiste van de twee, ben er erg blij mee." Mogelijkheden voor een hattrick kwamen er ook nog voor Steijn. "Ik heb de kansen gehad. Zeker die bal die ik van Brenet kreeg, die moet er gewoon in met mijn kwaliteiten." Hiermee ontam Steijn Brenet van een assist. "Maar hij mag niet zeuren, want hij heeft ook al gescoord vandaag."