Hulshoff looft vechtlust Feyenoord: 'Onze wissels waren bepalend'

Hulshoff looft vechtlust Feyenoord: 'Onze wissels waren bepalend'

25 februari - 18:22 Laatste update: 18:53
74

Sipke Hulshoff gaf toe dat Feyenoord offensief gezien niet op zijn best was tegen Almere City FC. Desalniettemin was de interim-assistent-trainer, die de leiding had in afwezigheid van de zieke Arne Slot, vol lof over de vechtlust van zijn team en de prestaties van de invallers.

"Arne was de eerste die een appje stuurde na de wedstrijd. Hij is, net als wij, heel blij met de overwinning", aldus Hulshoff tegen ESPN. "Hij zal ongetwijfeld met een analyse komen, maar laat hem maar eerst even bijkomen en uitrusten."

Hulshoff dacht van te voren al dat het een 'battle' ging worden. "We hoopten op een snelle goal, die werd helaas afgekeurd. Daarna krijgen zij ook gelijk een grote kans, waardoor we uiteindelijk nog blij waren dat we de eerste helft met 0-0 van het veld gingen", zei de assistent van Slot. Ook was hij het niet eens met de afgekeurde goal van Lutsharel Geertruida. "Als dat de regels zijn, heb je die te volgen. Alleen heeft Ritmeester van de Kamp wel tijd zat om de bal van Beelen te controleren. De VAR zag het blijkbaar anders."

Hulshoff prijst ook de wisselspelers van Feyenoord, die volgens hem uitstekend invielen. "Onze wissels waren bepalend, die deden meer met de ruimtes achter de laatste linie." Invaller Minteh maakte uiteindelijk de twee treffers voor Feyenoord. "Hij schoot de eerste echt fantastisch binnen", zegt Hulshoff. Hij concludeert na het zien van de beelden dat het een 'bewussie' was, wat Minteh zelf aangaf. "Dan is het een wereldgoal."