'Deense ineenstorting' bij Ajax: 'Hij was waarschijnlijk liever thuis gebleven'

'Deense ineenstorting' bij Ajax: 'Hij was waarschijnlijk liever thuis gebleven'

26 februari - 15:20
108

De pijnlijke wissel van Anton Gaaei is ook in Denemarken niet onopgemerkt gebleven. In het thuisland van de Ajax-verdediger wordt namelijk aandacht besteed aan zijn de pijnlijke middag die hij beleefde in Alkmaar, op bezoek bij AZ.

'Terugkeer naar de Deense competitie?', vraagt Tipsbladet zich af in zijn kop. Het medium doelt daarbij op een uitspraak van Kenneth Perez, die Gaaei na dit seizoen wel naar een kleinere club in Nederland of terug naar Denemarken ziet gaan.

'Het seizoen van Gaaei gaat niet over rozen. De jonge Deen kende een teleurstellende start bij Ajax en nadat het goed begon te gaan, werd hij zondag al na 36 minuten gewisseld vanwege een beslissende fout', concludeert Tipsbladet.

Ekstra Bladet besteedt aandacht aan de verwijderde Instagram-posts van Gaaei. De verdediger ontving meerdere haatberichten. 'Ajax-coach John van 't Schip stak niet onder stoelen of banken dat Gaaei slecht heeft gespeeld en dat dit de reden was van de vroege wissel. De coach was meer ontevreden over de reacties van de fans van Ajax, wat ertoe heeft geleid dat Gaeei al zijn berichten op Instagram heeft verwijderd.'

'Deense ineenstorting: Gaaei na 36 minuten eraf gehaald', kopt Bold. 'Zondagmiddag kreeg Gaaei vanaf het begin de kans bij Ajax tegen AZ, maar achteraf had hij waarschijnlijk gewild dat hij thuis op de bank was gebleven. Na 36 minuten werd hij namelijk al gewisseld door Van 't Schip.'