Kerkhofjes maken Robben-vergelijking bij PSV: 'Kan een absolute topper worden'

Kerkhofjes maken Robben-vergelijking bij PSV: 'Kan een absolute topper worden'

26 februari - 15:39
88

Isaac Babadi krijgt van Willy en René van de Kerkhof het prangende advies om bij PSV te blijven. Het geduld van de clubiconen van de Eindhovenaren begint echter wel op te raken. Daarnaast verwachten de Kerkhofjes dat PSV komend weekend geen kind zal hebben aan Feyenoord.

Afgelopen weekend mocht Babadi weer eens in de basis starten bij PSV. De talentvolle middenvelder liet zich direct zien, maar beschikt nog altijd over een aflopend contract in het Philips Stadion. "Als hij bij PSV blijft dan kan hij een absolute topper worden", zegt Willy van de Kerkhof in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant. Zo'n Arjen Robben kon ook al snel weer weg maar koos ervoor langer hier te blijven. Hij haalde de top en dat kan Babadi ook."

Zijn broer René begint zijn geduld echter te verliezen. "Als hij niet wil blijven, dan is het einde oefening met die jongen. Dan kunnen we hem ook zondag meesturen met de bus terug naar Rotterdam. Naar Amsterdam zal hij wel niet willen", doelt de oud-speler van PSV op de interesse die Feyenoord en Ajax tonen. "Die wedstrijd in Noorwegen was zo schandalig slecht. Prinsesje Berghuis schiet er een bal in maar die zie je ook verder niet. Ik heb echt nog nooit een team zó slecht zien voetballen als Ajax afgelopen donderdag."

Komend weekend staat de topper tussen PSV en Feyenoord op het programma. Aangezien de Eindhovenaren tien punten voorstaan, kunnen ze de genadeklap uitdelen aan de regerend landskampioen in de titelrace. "Ze zullen Feyenoord willen opvreten", is René overtuigd. "Ik denk dat Feyenoord hier dikke klop gaat krijgen."