De Mos verwacht genadeklap in Eindhoven: 'Dat voel je, dan is het kaasje'

De Mos verwacht genadeklap in Eindhoven: 'Dat voel je, dan is het kaasje'

26 februari - 16:51 Laatste update: 17:53
155

Aad de Mos weet het zeker: PSV is een maatje te groot voor Feyenoord. De geboren Hagenaar is er dan ook van overtuigd dat de Eindhovenaren aan het langste eind zullen trekken in de rechtstreekse confrontatie van komend weekend.

Komende zondag gaat Feyenoord op bezoek bij PSV. De Mos laat zijn licht bij het Eindhovens Dagblad alvast schijnen over dat duel. "PSV is in topvorm, na wat ik gezien heb tegen Dortmund en Zwolle. Feyenoord kwakkelt een beetje. Dit is altijd een wedstrijd op zich. Ik geniet altijd van PSV tegen Feyenoord: de ambiance is geweldig en er hangt een bepaalde spanning in het stadion. Dat voel je. Als PSV het thuis af kan maken, is het deze wedstrijd. Want dan is het kaasje."

"PSV gaat hier niet verliezen", is De Mos duidelijk. "Ze willen die ongeslagen status handhaven. Het gaat een mooie wedstrijd worden, daar ben ik van overtuigd. Twee goed voetballende ploegen met de twee beste trainers op de bank. Als je van voetbal houdt, moet je hier aanstaande zondag om 14.30 uur zijn. Ik ga voor een 2-1 overwinning voor PSV." Als PSV wint van Feyenoord, wordt het gat tussen de nummers één en twee van de Eredivisie dertien punten.