'Het moest zo zijn, maar ik ben heel blij dat Ajax mij weer teruggehaald heeft'

'Het moest zo zijn, maar ik ben heel blij dat Ajax mij weer teruggehaald heeft'

27 februari - 16:45
72

Julian Rijkhoff is 'hardstikke blij' dat hij weer terug is in Amsterdam. De jonge aanvaller heeft 'de mooiste stad van het land' erg gemist. 

"Het is geweldig. Ik heb Amsterdam echt gemist", begint Rijkhoff bij AT5. "Elke keer als ik vrij had, was ik altijd in de stad te vinden. Ik ben heel erg blij om terug te zijn. Ik heb een enorme werklust om elke dag De Toekomst op te lopen en het beste eruit te halen."

Amsterdam is de mooiste stad van ons land en een van de mooiste steden in de wereld, meent Rijkhoff. "Sinds jongs af aan ben ik Ajax-fan geweest. Het is echt mijn cluppie. Ik ben ermee opgegroeid en mijn hele familie is voor Ajax. Het moest zo zijn dat ik die stap moest maken (naar Dortmund, red.), maar ik ben heel blij dat Ajax het vertrouwen in mij heeft uitgesproken en me terug heeft gehaald."

Of de 19-jarige spits een aanvalsduo kan vormen met Brian Brobbey? "Dat zou ik mooi vinden, maar dat is niet aan mij. Waar ik kan, moet ik minuten pakken. Er is nog veel ruimte voor verbetering, daarom ben ik ook hier", besluit Rijkhoff.