Goed nieuws voor Ajax: hersteld talent terug in wedstrijdselectie Jong

Goed nieuws voor Ajax: hersteld talent terug in wedstrijdselectie Jong

1 maart - 12:09
10

Mika Godts zit weer bij de wedstrijdselectie van Jong Ajax voor het duel met ADO Den Haag. Vrijdagavond kan hij voor het eerst in 2024 speelminuten maken.

Godts is voldoende hersteld van zijn hamstringblessure en zit bij de wedstrijdselectie voor het Keuken Kampioen Divisie-duel met ADO, meldt Ajax Showtime. Voor de linksbuiten komt er een einde aan een kwetsuur die hem bijna drie maanden aan de kant hield. In februari hervatte de Belg al de groepstrainingen bij Ajax.

Begin december raakte Godts in het uitduel met FC Den Bosch geblesseerd. Na een revalidatie in eigen land en op De Toekomst kan de aanvaller weer minuten gaan maken. De terugkeer van Godts volgt kort op de rentree van Amourricho van Axel Dongen. Hij maakte in het thuisduel met SC Telstar zijn eerste minuten van het kalenderjaar.

Ajax-trainer Van 't Schip zal blij zijn met de terugkeer van zijn pupillen. De hoofdmacht van de Amsterdammers zit dun in de buitenspelers. Steven Berghuis en Steven Bergwijn, die normaal de voorkeur krijgen op de flanken, waren tegen AZ nog afwezig.