Kramer baalt: 'Natuurlijk heb ik daar moeite mee, ik zal het nooit begrijpen'

Kramer baalt: 'Natuurlijk heb ik daar moeite mee, ik zal het nooit begrijpen'

2 maart - 22:17 Laatste update: 22:17
31

Michiel Kramer baalt dat hij niet meer de eerste spits van RKC Waalwijk is. De spits kwam ook zaterdagavond tegen Go Ahead Eagles (1-0) als invaller binnen de lijnen.

David Min krijgt de voorbije weken de voorkeur boven Kramer. "Ik probeer alsnog het verschil te maken. Dat is mijn rol als invaller, om het maximale eruit te halen", zegt de 35-jarige spits na de nederlaag tegen ESPN. "Het gaat heel moeizaam. Ik moet zeggen dat we in de eerste helft wel wat kansjes kregen. Het is inmiddels een repeterend verhaal, al het hele seizoen, dat we te weinig scoren. Dat is enorm zonde. Zo ga je nooit een wedstrijd winnen."

Wedden

Meer odds

Kramer benadrukt dat er een belangrijke fase aanbreekt voor RKC. "Uiteindelijk gaat het ook om kwaliteit. We kunnen er lang over praten, maar wat er op het veld staat, moet kwaliteit leveren. Daardoor kunnen we in de Eredivisie blijven." Gevraagd naar zijn reserverol, is hij uitgesproken. "Natuurlijk heb ik daar moeite mee. Ik wil spelen."

"Ik baal ontzettend dat ik niet speel", vervolgt hij. "Maar het heeft geen nut om daar boos over te doen of mensen iets te verwijten. De trainer kiest voor deze jongens, hoe vervelend dat voor mij ook is. Ik zal de keuze nooit begrijpen. Als ik het begrijp, dan zou ik het echt niet meer zien zitten."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met Ali Boussaboun!