Maand na transferdeadline uitgaande transfer bij Heracles: 'Heb ik te accepteren'

Maand na transferdeadline uitgaande transfer bij Heracles: 'Heb ik te accepteren'

5 maart - 15:55 Laatste update: 15:59
21

Het is al ruim een maand geleden dat de transfermarkt sloot, maar Heracles Almelo is toch nog een speler kwijtgeraakt. Middenvelder Anas Ouahim vertrekt naar FC Sheriff Tiraspol.

Heracles maakt dit dinsdagmiddag via de eigen clubkanalen bekend. Ouahim wordt voor de rest van het kalenderjaar 2024 verhuurd aan de Moldavische kampioen. In de huurovereenkomst is een optie tot koop opgenomen. "Het is een hele moeilijke beslissing om Heracles Almelo te verlaten", vertelt de speler op de site van de ploeg uit Almelo. "Iedere speler wil graag spelen en ik dus ook. Maar de nieuwe trainer, waar ik enorm veel respect voor heb, kiest voor andere spelers en dat heb ik te accepteren. Een vertrek is in de situatie waarin ik zit de beste beslissing voor mij."

Wedden

Meer odds

 De Duitser met Marokkaanse roots kwam in de winter van 2022 over van SV Sandhausen. Hij kwam in totaal tot 61 wedstrijden, waarin hij tien keer doelpunten maakte en negen assists gaf. Ook won Ouahim in het seizoen 2022-2023 de Keuken Kampioen Divisie met Heracles Almelo.