Aston Villa naar Ajax na driepunter in Alkmaar: 100x je inleg bij Engelse zege!

Aston Villa naar Ajax na driepunter in Alkmaar: 100x je inleg bij Engelse zege!

7 maart - 09:00 Laatste update: 11:22

ADVERTORIAL - Aston Villa is bezig aan een geweldig seizoen in de Premier League en geldt daarom als dé favoriet om de Conference League te winnen. Op donderdag wacht Ajax in de Amsterdam ArenA en zal de ploeg uit Birmingham met afstand een favorietenrol toebedeeld krijgen. Pak bij TOTO maar liefst €100 wanneer Aston Villa in Amsterdam weet te winnen!

Emery flikt het weer

Bij Aston Villa staat de zeer gelauwerde Unai Emery, die al vier keer de Europa League won en recordhouder is, aan het roer. De 52-jarige Spanjaard verdiende zijn strepen bij Sevilla en ging vervolgens naar Paris Saint-Germain, waar hij het ook goed deed en maar liefst 2.42 punt per wedstrijd pakte. Bij Arsenal ging het vervolgens wat minder, maar Aston Villa heeft een gouden zet gedaan met het aantrekken van Emery.

De ploeg uit Birmingham werd twee seizoenen geleden nog veertiende in de Premier League, maar met de komst van Emery werd de ploeg daarna zevende. Dit seizoen staat Aston Villa zelfs vierde en is het torenhoog favoriet om de Conference League naar zich toe te trekken.

Hoe werkt de actie van TOTO?

Ga naar de website van TOTO via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd Ajax - Aston Villa en zet in op 'Reguliere speeltijd: Aston Villa'. 

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Weet Aston Villa na AZ ook Ajax in eigen huis te verslaan? Dan pak je €100! Verliest Aston Villa of wordt er gelijkgespeeld? Dan verlies je maximaal €1. De maximale inleg bedraagt €1, maar minder inzetten kan ook.

Lekker Man Special

TOTO heeft voor deze wedstrijd niet alleen een welkomstbonus, ook bestaande spelers kunnen een verhoogde quotering meespelen. De weddenschap 'Brobbey schiet voor rust op doel' is namelijk verhoogd naar 2.75, waar de normale quotering rond de 2.00 ligt. Dus heb je al een account, of wil je met je nieuwe account nóg een mooie weddenschap spelen? Speel dan mee via deze link!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.