'Schijnbeweging' Smal verklaard na Feyenoord-nieuws: 'Zit hem niet lekker'

'Schijnbeweging' Smal verklaard na Feyenoord-nieuws: 'Zit hem niet lekker'

8 maart - 20:48
53

De overstap van Gijs Smal naar Feyenoord is in kannen en kruiken. Dat verzekert TC Tubantia, nadat de 26-jarige linksback zelf verwarring zaaide op social media.

Smal reageerde vrijdag snel op het nieuws dat hij FC Twente na dit seizoen verruilt voor Feyenoord. 'Getekend? Done Deal? Geruchten blijven geruchten', schreef hij op Instagram. Volgens de regionale krant staat het desondanks vast dat hij komend seizoen in De Kuip te bewonderen valt.

Smal was er alleen niet blij mee dat het nieuws nu al is uitgelekt, liefst tien duels voor het einde van het seizoen in de Eredivisie. 'Bovendien zal het hem ook niet lekker zitten dat het een dag voor de wedstrijd tegen Sparta in het Rotterdamse is gelekt. Maar zijn schijnbewegingen ten spijt, de deal is wel degelijk rond', weet TC Tubantia

FC Twente hield al rekening met een transfervrij vertrek van Smal, maar is officieel nog niet op de hoogte. Dat hoeft ook niet, omdat hij een aflopend contract heeft. Hij was vier jaar geleden de eerste speler die technisch directeur Jan Streuer aantrok. Hij kwam transfervrij en loopt nu ook gratis de deur uit. Met Anass Salah-Eddine en de jonge Mats Rots hebben de Tukkers nog twee andere linksbacks in huis.