Perez plaatst twijfels bij vermeende Feyenoord-deal: 'Wordt toch niet gelukkig?'

Perez plaatst twijfels bij vermeende Feyenoord-deal: 'Wordt toch niet gelukkig?'

11 maart - 10:12 Laatste update: 10:24
48

Kenneth Perez vraagt zich af of Gijs Smal er goed aan doet naar Feyenoord te verkassen. Volgens diverse media is de linksback van FC Twente rond met de Rotterdammers over een zomerse transfer.

Smal zelf ontkrachtte afgelopen weekend dat hij al rond is met Feyenoord. Toch lijkt hij transfervrij de overstap te maken. "Of hij gelukkiger wordt bij Feyenoord... Financieel ongetwijfeld, maar als Hartman blijft, betwijfel ik het", stelt Perez bij Dit was het Weekend op ESPN. "Je moet kijken naar wat je concurrentie is. Als hij de rol van Marcos López krijgt, dan wordt hij toch niet gelukkig?"

López is de stand-in van Hartman en heeft weinig perspectief bij Feyenoord. "Als je nog redelijk jong bent (Smal is 26, red.) word je daar zeker niet gelukkig van. Maar of je twee ton, acht ton of een miljoen verdient is een groot verschil. Dus de stap is logisch", aldus Perez, die aangeeft dat Smal een 'gecalculeerde gok' neemt, omdat de interesse in Hartman mogelijk toeneemt bij een goed EK. "Financieel wordt hij er veel beter van."

Toch ziet Perez de stap naar Feyenoord voor Smal als een risico. "Er zijn ook clubs met een vacature op linksback. Clubs die hem ook kunnen betalen en ook een speler als Gijs Smal willen hebben."

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!