PSV één wedstrijd verwijderd van kwartfinale: 50x je inleg bij zege op Dortmund!

PSV één wedstrijd verwijderd van kwartfinale: 50x je inleg bij zege op Dortmund!

13 maart - 19:00 Laatste update: 18:57

ADVERTORIAL - PSV reist woensdag af naar het Signal Iduna Park om het op te nemen tegen Borussia Dortmund. Die Schwarzgelben draaien een minder seizoen en lijken in deze vorm te pakken voor de ploeg van Peter Bosz na het 1-1 gelijkspel in Eindhoven. TOTO heeft een nieuwe actie voor nieuwe spelers: pak 50x je inleg wanneer PSV in Duitsland van Dortmund wint! 

Geen ideale generale voor Dortmund

Dortmund nam het het afgelopen weekend op tegen Werder Bremen en had alle moeite met de nummer tien van de Bundesliga. Die Schwarzgelben liepen tegen een rode kaart aan en moesten er nog alles aan doen om een 1-2 overwinning over de streep te trekken. Bij PSV lijkt Joey Veerman juist inzetbaar en daarmee lijkt het voordeel bij de Eindhovenaren te liggen.

PSV stond voor het laatst in 2007 in de kwartfinale van de Champions League nadat Arsenal knap werd uitgeschakeld. Met alle topploegen die nog actief zijn in het miljardenbal lijkt Dortmund een te kloppen tegenstander. 

Zo werkt de actie van TOTO

Ga naar de website van TOTO via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd Borussia Dortmund - PSV en zet in op 'Reguliere speeltijd: PSV'. 

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Weet PSV op bezoek bij Dortmund te winnen en de kwartfinale te bereiken? Dan pak je 50x je inleg! Verliest PSV? Dan verlies je maximaal €1. De maximale inleg bedraagt €1, maar minder inzetten kan ook.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.