Mulder ziet verbeterpunten bij PSV: 'Ik vond die twee tegen Dortmund niet goed'

Mulder ziet verbeterpunten bij PSV: 'Ik vond die twee tegen Dortmund niet goed'

12 maart - 20:57 Laatste update: 21:00
32

Youri Mulder denkt dat PSV een goede kans maakt om de volgende ronde van de Champions League te bereiken. De Eindhovenaren nemen het woensdagavond in de return op tegen Borussia Dortmund. Volgens de analist zijn de kansen op winst fiftyfifty.

"Ik schat ze (PSV, red.) even goed in als Dortmund", begint Mulder bij Ziggo Sport. "Dortmund is ook niet de meest geweldige ploeg, al doen ze het de laatste weken wel goed." Mulder is van mening dat PSV geen schrik moet hebben van de tachtigduizend man in het stadion. "Je kunt daar ook van genieten, het is heerlijk om daar te voetballen." Toch waarschuwt Mulder PSV: "Als het even lukt, en het publiek gaat erachter staan, dan kan die ploeg vleugels krijgen. Je moet je dan wel staande zien te houden."

Volgens de analist is de eventuele aanwezigheid van Joey Veerman heel belangrijk. "De rust op het middenveld en het instelling brengen van de aanvallers. Hopelijk zijn die (de buitenspelers van PSV, red.) ook beter. Ik vond Johan Bakayoko en Hirving Lozano niet goed in de eerste wedstrijd. Als die twee net wat beter zijn én Veerman kan spelen én Jerdy Schouten is weer net zo goed als in de heenwedstrijd, dan maken ze een goede kans", aldus Mulder.