'Goed nieuws voor Bosz: Veerman doet mee aan laatste training voor Dortmund-uit'

'Goed nieuws voor Bosz: Veerman doet mee aan laatste training voor Dortmund-uit'

13 maart - 11:33
51

Joey Veerman lijkt inzetbaar voor PSV tijdens het cruciale uitduel met Borussia Dortmund, schrijft het Eindhovens Dagblad. De middenvelder was een twijfelgeval bij de Eindhovenaren voor het cruciale Champions League-duel met de Duitsers, maar Veerman deed 'gewoon' mee aan de laatste training.

PSV-trainer Peter Bosz kan sowieso niet beschikken over Noa Lang en Ismael Saibari. Laatstgenoemde keert na de interlandperiode terug bij de selectie van de Eindhovenaren. Veerman lijkt dus wel fit genoeg te zijn voor de uitwedstrijd tegen Dortmund. Hij maakte deel uit van de laatste trainingssessie in het Signal Iduna Park.

Tijdens het heenduel met Borussia Dortmund (1-1) werd Veerman nog uitverkozen tot man van de wedstrijd door de UEFA. Daarnaast is de middenvelder opgeroepen in de voorselectie van het Nederlands elftal. Indien Veerman fit genoeg is voor een plek in de basisopstelling, lijkt André Ramalho te starten op de reservebank. Dit betekent dat Jerdy Schouten een linie naar achteren zakt. 

Dit is niet het enige twijfelgeval in de basisopstelling van PSV. Mauro Júnior maakte tegen Go Ahead Eagles een goede indruk (0-1). Hiermee zou hij een basisplaats afgedwongen kunnen hebben, meldt het ED. 'In dat geval moet Bosz kiezen tussen Malik Tillman en Hirving Lozano voor de linkerkant, want Guus Til lijkt in Duitsland gewoon te starten', klinkt het.