Ten Hag zet streep door United-transfer na wilde geruchten: 'Geen onderwerp'

Ten Hag zet streep door United-transfer na wilde geruchten: 'Geen onderwerp'

15 maart - 17:02 Laatste update: 17:05
8

Marcus Rashford is komende zomer niet te koop, zo beweert Erik ten Hag. De Engelse aanvaller werd recent - niet voor het eerst - gelinkt aan een transfer naar Paris Saint-Germain.

De naam van Rashford is in het verleden al vaker gevallen in Parijs. Deze week verscheen er een nieuw gerucht in de Engelse tabloids: het opleidingsproduct van United zou bij PSG de vervanger van Kylian Mbappé moeten worden, nu de Fransman naar Real Madrid gaat vertrekken. Ten Hag maakt op de persconferentie echter korte metten met die berichtgeving. "We hebben zijn contract vorig seizoen niet met vier jaar verlengd met de intentie om hem te verkopen, nee."

Wedden

Meer odds

Vervolgens maakt Ten Hag duidelijk dat Rashford niet te koop is. "Hij is onderdeel van dit project. Dit is geen onderwerp waarover we zullen praten." De 26-jarige Rashford is bezig aan een wisselvallig seizoen bij Man United. In december raakte hij zelfs even zijn basisplaats kwijt, maar in 2024 is de doelpuntenproductie van de aanvaller weer enigszins op gang gekomen.

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!