Van Hanegem verbaasd door PSV: 'Ik denk nog elke dag: wat was nou de bedoeling?'

Van Hanegem verbaasd door PSV: 'Ik denk nog elke dag: wat was nou de bedoeling?'

15 maart - 17:37
54

Willem van Hanegem vraagt zich nog steeds af met welk plan PSV naar het Signal Iduna Park is gekomen. De Kromme vindt dat de veldbezetting van PSV tegen Borussia Dortmund niet klopte.

PSV ging woensdag met 2-0 ten onder in Dortmund, waardoor het Champions League-avontuur erop zit voor de Eindhovenaren. In de Willem & Wessel Podcast van het Algemeen Dagblad uit Van Hanegem zijn verbazing over de speelwijze van PSV. "Ik was aan het kijken en ik begreep niet wat de bedoeling was, serieus. Elke dag ben ik aan het denken: wat was nou de bedoeling?"

"Normaal gesproken gaat PSV als ploeg naar voren en dat heb ik niet gezien. Ik zag een hele rij aan spelers, op twintig meter van de goal. Vervolgens kwam er een hele tijd niets. Ik kan me niet voorstellen dat dit de bedoeling was", gaat Van Hanegem verder. "Hoe meer er verdedigden, hoe meer er ook vrij waren. Als er zes spelers van PSV verdedigden, stonden de aanvallers van Dortmund elke keer gewoon vrij. Dan denk ik: wat is dat nou?"

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!