Transfergerucht uit België: Ajax richt pijlen op zestienjarig toptalent

Transfergerucht uit België: Ajax richt pijlen op zestienjarig toptalent

26 maart - 12:05 Laatste update: 12:57
57

Een opvallend gerucht uit de transferwereld. Ajax zou de 16-jarige Martin Henrion willen wegplukken uit de jeugd van Standard, zo meldt Sacha Tavolieri. Standard Luik deed de talentvolle doelman onlangs nog een contractaanbod, maar daar bleek Henrion weinig oren naar te hebben.

Ajax heeft volgens Tavolieri toestemming gevraagd om te mogen onderhandelen met de 16-jarige doelman. Al zouden er ook kapers op de kust kunnen zijn uit de Duitse Bundesliga. Henrio kreeg dus een nieuw contractaanbod van Standard, maar daar ging hij nog niet op in. In België wordt daarom verwacht dat Henrion wellicht aan het einde van het seizoen de deur achter zich dichttrekt bij Standard.-

Wedden

Meer odds

Henrion is een echt jeugdproduct van Standard en kwam daarnaast drie keer uit voor het Belgische Onder 15-team. Standard zou hem dan ook maar al te graag aan zich binden, maar daar lijkt de keeper dus niet in mee te gaan. '10 weken geleden deed het management van de Rouches een voorstel aan de jonge doelman, zonder daar ooit een reactie op te ontvangen', klinkt Tavolieri.

Luister hieronder of op Spotify de nieuwste #DoneDeal met FC Utrecht-technicus Ole Romeny, of kijk de aflevering op YouTube!