Bekerheld Quick Boys trots als een pauw na overstap naar AZ: 'Is mij wel gelukt'

Bekerheld Quick Boys trots als een pauw na overstap naar AZ: 'Is mij wel gelukt'

28 maart - 10:32
13

Sem van Duijn maakt vanaf komende zomer de overstap van Quick Boys naar AZ. Van de amateurs naar het profvoetbal is een stap die weinigen gegeven is en daarom is de bekerheld van de Katwijkers extra blij.

Van Duijn speelt nu nog voor Quick Boys, maar vanaf komende zomer is Jong AZ het strijdtoneel van de aanvaller. "Dit is toch een droom die uitkomt, want het is voor mij weer een stapje hoger. Ik ben altijd wel echt iemand die ervan houdt om zichzelf te ontwikkelen. AZ is daar natuurlijk een hele mooie club voor. Jong AZ speelt natuurlijk in de Keuken Kampioen Divisie en het grote AZ in de top van de Eredivisie. Deze stap is voor mij hartstikke mooi."

De twintigjarige Van Duijn speelde zich in het bekertoernooi in de kijker bij AZ. De jeugdspeler van Sparta en Quick Boys maakte in het hoofdtoernooi drie goals, waarvan één in Alkmaar. De stap die hij daardoor mag maken is een uitzonderlijke, volgens Van Duijn zelf. "Je ziet het niet veel dat een amateurspeler in het profvoetbal terecht komt. Dat maakt het voor mij wel echt extra mooi. Het is mij wel gelukt."