Seuntjens is weer helemaal terug en goals bij ADO-Groningen: check het KKD-rijtje!

Seuntjens is weer helemaal terug en goals bij ADO-Groningen: check het KKD-rijtje!

29 maart - 16:00

ADVERTORIAL - Het is weer vrijdag en dat betekent dat er weer een fonkelnieuwe speelronde in de Keuken Kampioen Divisie van start gaat. Onder meer Willem II en De Graafschap komen in actie en de topper tussen ADO Den Haag en FC Groningen staat op het programma. Unibet heeft een aantal mooie wedopties in de gelederen, die je los of in een combinatie kan spelen.

Helmond Sport - Willem II: Willem II wint en beide teams scoren (3.40)

Het duel tussen Helmond Sport en Willem II is, naast dat een wedstrijd tussen de nummer twaalf en koploper is, ook één van de vele Brabantse derby’s in de KKD. Op de social media van de club uit Helmond wordt het treffen al breed uitgemeten en dat het leeft is dan ook een understatement.

Toch zal het een lastig verhaal worden voor Helmond om Willem II te verslaan. De Tilburgers strijden om het kampioenschap in de KKD en hebben een voorsprong van vijf punten op achtervolger Roda JC Kerkrade. In de laatste drie onderlinge ontmoetingen won Willem II telkens, maar scoorde ook Helmond. Unibet heeft een quotering van 3.40 beschikbaar gesteld voor deze weddenschap.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier en profiteer van de welkomstactie en win 50 euro met een inzet van 1 euro wanneer PSV van NEC wint!

ADO Den Haag - FC Groningen: beide teams scoren (1.57)

De strijd tussen ADO en Groningen is er een om plek drie in de KKD. Hoewel de Trots van het Noorden een wedstrijd minder heeft gespeeld, klimt de Residentieclub er bij een overwinning toch overheen. Beide clubs willen maar wat graag een klap uitdelen in de strijd om promotie naar de Eredivisie. 

Naar verwachting spelen ADO en Groningen een duel tot op het scherpst van de snede en daar horen ook doelpunten bij. Daar zijn beide clubs sowieso niet vies van. ADO kwam in de laatste zeven wedstrijden die het speelde tot scoren, terwijl dat voor Groningen over de laatste vijf wedstrijden geldt. Unibet biedt een quotering van 1.57 aan voor wanneer beide teams scoren.

De Graafschap - Jong AZ: Ralf Seuntjens maakt een doelpunt (1.78)

Met De Graafschap tegen Jong AZ staat een duel tussen de nummer zes en acht van de KKD op het programma. De Superboeren zijn dan ook nog flink in de race voor promotie naar de Eredivisie, direct of middels de play-offs. Daar is de hulp van één man wel hard bij nodig.

Seuntjens keerde afgelopen winter terug op de Vijverberg en laat steeds meer zien dat hij de oude aan het worden is. De spits kwam vier keer tot scoren, waaronder twee keer in de laatste wedstrijd die De Graafschap speelde in en tegen Groningen. Scoort Seuntjens weer? Unibet heeft een odd van 1.78 staan.

De combinatie

Wint Willem II ondanks een goal van Helmond Sport, scoren zowel ADO als Groningen en vindt Seuntjens het net namens De Graafschap? De quotering van deze gecombineerde weddenschappen staat op 9.50.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.