'Manchester United stelt nieuwe prioriteit: Real Madrid-spits in beeld'

'Manchester United stelt nieuwe prioriteit: Real Madrid-spits in beeld'

28 maart - 15:53 Laatste update: 19:20
16

Manchester United houdt de situatie van Joselu nauwlettend in de gaten. De spits wordt momenteel door Espanyol verhuurd aan Real Madrid en zou zelf graag in de Spaanse hoofdstad actief blijven. Erik ten Hag zou de Spanjaard graag naar Manchester zien komen.

Manchester United is na de aandelenovername door Sir Jim Ratcliffe hard bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Het aankopen van een spits zou daarbij prioriteit hebben, meldt Relevo. Het vizier is daarbij onder andere gericht op Joselu. De afgelopen maand zouden er twee gegadigden van Manchester United afgereisd zijn naar Madrid om de 34-jarige Spanjaard te bekijken.

Wedden

Meer odds

Joselu heeft zijn zinnen echter gezet op een langer verblijf in Madrid. De boomlange spits werd begin dit jaar op huurbasis overgenomen van Espanyol, als vervanger van de naar Saudi-Arabië vertrokken Karim Benzema. Joselu kwam tot dusver tot acht doelpunten en twee assists in La Liga. In principe keert hij in juli terug naar Espanyol, maar de spits zou er alles aan doen om een langer verblijf te realiseren. "Ik hoop dat ik nog een jaar kan blijven en kan genieten. Ik weet welke rol ik kan hebben binnen de club. Een profiel zoals het mijne is heel anders en niet iedere club heeft zo'n speler", zei hij zelf tegen Spaanse media.

Bekijk #DoneDeal met Ole Romeny hieronder of luister op Spotify!