'Barça vol vertrouwen: Frenkie én Pedri snel weer op het veld'

'Barça vol vertrouwen: Frenkie én Pedri snel weer op het veld'

28 maart - 22:54 Laatste update: 29 maart - 00:16
22

FC Barcelona rekent erop dat Frenkie de Jong op woensdag 10 april zijn rentree kan maken in de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. Althans, dat beweert Mundo Deportivo. Ook Pedri is op de weg terug van zijn blessure. 

'Er is geen officiële vastgestelde datum voor zijn terugkeer, maar de technische staf van Barça heeft er vertrouwen in dat hij klaar zal zijn voor de heenwedstrijd van de kwartfinale tegen Paris Saint-Germain, die op 10 april wordt gespeeld', meldt de Spaanse krant. 

Wedden

Meer odds

De Jong staat sinds 3 maart aan de kant met een verstuikte enkel. Die blessure liep hij op in het competitieduel met Athletic Club de Bilbao (0-0). Daardoor miste de middenvelder ook de afgelopen interlandperiode met Oranje. Ook Pedri raakte in die wedstrijd geblesseerd. De Spanjaard staat inmiddels weer op het veld en traint voor zichzelf. Ook hij wordt op 10 april verwacht tegen PSG. 

De terugkeer van de twee middenvelders is een flinke opsterker voor FC Barcelona, dat met de internationale duels met PSG op 10 en 16 maart én de Clásico tegen Real Madrid een aantal zware wedstrijden voor de boeg heeft. 

Bekijk #DoneDeal met Ole Romeny hieronder of luister op Spotify!