Zorgen bij Manhoef: 'Hoop dat Vitesse erin blijft en überhaupt in leven blijft'

Zorgen bij Manhoef: 'Hoop dat Vitesse erin blijft en überhaupt in leven blijft'

29 maart - 11:56
22

Million Manhoef ziet de situatie bij Vitesse met lede ogen aan. Zijn oude club staat op dit moment op de zeventiende plaats in de Eredivisie en degradatie lijkt nabij voor de Arnhemmers. Manhoef hoopt op een wonder voor zijn oude werkgever. 

"Vitesse is de club waar ik altijd voor heb gespeeld, daar heb je gevoel bij en die blijf je dus ook volgen", aldus Manhoef tegenover Voetbal International. De aanvaller van inmiddels Stoke City spreekt nog regelmatig met oud-ploeggenoten. "Ik hoop dat ze erin blijven en überhaupt gewoon in leven blijven. Maar dat laatste, daar heb je als spelers geen invloed op. Die jongens hebben het er natuurlijk ook over, maar ze moeten zich focussen op de wedstrijden en ervoor zorgen dat ze in ieder geval niet degraderen. En dan zie je het daarna wel."

Wedden

Meer odds

Manhoef had in de zomer van 2023 al het gevoel dat het weer een moeizaam seizoen ging worden voor Vitesse. "Maar dat we helemaal onderaan kwamen te staan, dat had ik ook niet zien aankomen", baalt de buitenspeler. "Het is gewoon heel jammer, want Vitesse hoort niet zo laag te spelen."

Volgens Manhoef heeft Vitesse genoeg kwaliteit om in de middenmoot van de Eredivisie mee te draaien. De praktijk wijst dit seizoen echter iets anders uit. "Er is nog alles om voor te spelen, maar het wordt natuurlijk wel steeds lastiger. We gaan het zien. Ik wens iedereen bij Vitesse in ieder geval het allerbeste toe", besluit Manhoef.

Bekijk #DoneDeal met Ole Romeny hieronder of luister op Spotify!