Ten Hag bijt van zich af: 'Ik was trainer bij Ajax en daar was het ook al zo'

Ten Hag bijt van zich af: 'Ik was trainer bij Ajax en daar was het ook al zo'

30 maart - 11:12 Laatste update: 12:07
38

Erik ten Hag maakt zich geen zorgen over een eventueel ontslag bij Manchester United. Dat Gareth Southgate, de bondscoach van Engeland, genoemd wordt als mogelijke opvolger deert de Nederlander niet. 

"Weet je, als je bij Manchester United werkt, zal er altijd lawaai en geruchten zijn rond de club, het team, de manager en de spelers. Er zullen altijd problemen zijn", beet Ten Hag van zich af tegen SkySports op de persconferentie voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen Brentford. 

Wedden

Meer odds

"Jullie (de media, red.) vinden het leuk om erover te praten, maar daar concentreren we ons niet op. We concentreren ons op het proces om het team beter te laten spelen, om de manier van spelen te verbeteren."

Met geruchten over een ontslag kan Ten Hag niet veel. "Dat boeit me niet. Ik was trainer bij Ajax en de druk was vergelijkbaar, dus als je aan de top van het voetbal werkt, raak je eraan gewend. Dus het maakt ons niet uit, het maakt de spelers niet uit, het maakt mij niet uit. We werken samen, we weten dat we moeten presteren en dat we de juiste resultaten moeten behalen", besluit Ten Hag. 

Bekijk #DoneDeal over de situatie van Ajax, Ihattaren en meer hieronder, of beluister de aflevering op Spotify!