Ten Hag bevestigt aanstaande terugkeer: 'We hebben hem elk duel gemist'

Ten Hag bevestigt aanstaande terugkeer: 'We hebben hem elk duel gemist'

29 maart - 13:59
12

Lisandro Martínez is na veel tegenslag op de weg terug bij Manchester United. Manager Erik ten Hag geeft aan dat de Argentijnse verdediger zaterdag in het uitduel met Brentford mogelijk weer in actie komt.

Martínez kent een uiterst lastig seizoen. Tussen september en december stond hij aan de kant met een voetblessure. Eenmaal teruggekeerd liep hij na drie wedstrijden een kniekwetsuur op. Die blessure houdt hem sinds 4 februari aan de zijlijn. Op de persconferentie van vrijdag deelt Ten Hag eindelijk weer eens goed nieuws over Martínez. "De kans bestaat dat hij terugkeert in de wedstrijdselectie."

Wedden

Meer odds

"We hebben hem elke wedstrijd gemist", gaat Ten Hag verder. "Omdat hij kalmte en rust in het elftal brengt. Tegelijk heeft hij een winnaarsmentaliteit, die hij kan overbrengen op zijn ploeggenoten. Dat draagt enorm bij aan het niveau dat wij halen." 

Martínez maakte dit seizoen pas acht keer zijn opwachting in de Premier League. Met de Argentijn moet United in het slot van het seizoen nummer vijf Tottenham Hotspur aanvallen. Het onderlinge gat op de ranglijst is zes punten in het voordeel van Spurs.

Bekijk #DoneDeal over de situatie van Ajax, Ihattaren en meer hieronder, of beluister de aflevering op Spotify!