Redder in nood Bellingham moet gehavende aanval van Real een handje helpen

Redder in nood Bellingham moet gehavende aanval van Real een handje helpen

31 maart - 17:00

Real Madrid kan zondagavond de volgende stap zetten richting de Spaanse titel en neemt het in eigen huis op tegen Athletic Bilbao. Bj de Madrilenen gaat Jude Bellingham vrolijk verder met zijn uitmuntende seizoen na de interlandperiode met Engeland. De middenvelder voorkwam al een nederlaag tegen België en zal ook zeker zijn stempel op het duel in het Santiago Bernabéu willen zetten. Speel mee met Unibet voor een fraaie boosted odd!

Superlatieven tekort voor Engelse ster

Bellingham is bezig aan zijn eerste seizoen in Madrid en De Koninklijke betaalden ruim 100 miljoen euro voor de diensten van de jonge Engelsman. Tot dusver zal dat bedrag als 'goed gespendeerd' zijn bevonden: de middenvelder is in 28 wedstrijden in de Primera División en Champions League goed voor twintig goals en zeven assists. Voor een spits zouden dat al geweldige cijfers zijn, maar soms wordt even vergeten dat Bellingham een middenvelder is.

De twintigjarige ster speelde in de afgelopen vijf wedstrijden in de competitie slechts één keer vanwege een blessure en een schorsing, waardoor de speler zo snel mogelijk het verschil zal willen maken tegen Athletic. Bookmaker Unibet heeft een fraaie boosted odd klaarstaan: weet Bellingham de score te openen tegen Athletic? Dan pak je maar liefst 5.25 keer je inleg

Bellingham zal goede herinneringen overhouden aan Athletic: voor de middenvelder was het uitduel met de club zijn eerste wedstrijd voor Real Madrid, waarin hij de volle negentig minuten speelde en ook wist te scoren. In het eigen Bernabéu lijkt de kans om dat weer te doen zeker aanwezig. Bovendien is Vinícius Jr. geschorst en zal de middenvelder extra moeten bijdragen aan het aanvallende gevaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.