Slot ziet 'geweldige' doelpuntenmaker: 'Hij is zeker geen koekenbakker'

Slot ziet 'geweldige' doelpuntenmaker: 'Hij is zeker geen koekenbakker'

31 maart - 17:20 Laatste update: 19:21
21

Arne Slot zag een erg goed spelend Feyenoord tegen FC Utrecht en heeft mooie woorden over voor doelpuntenmaker Dávid Hancko. De Rotterdammers poetsten een 0-2 achterstand weg en wonnen met 4-2 van de Domstedelingen.

"Ik vind dat we een heel goede wedstrijd gespeeld hebben", vertelt Slot voor de camera van ESPN. "Van de tweede tot de laatste minuut. Dat klinkt misschien een beetje gek, nadat je 0-2 achterstond. Twee dingen hebben we niet goed gedaan. Dat zijn de eerste corner en de counter waar Utrecht uit scoorde verdedigen. Dat je tegen een sterkte ploeg als Utrecht zo terug kan komen is erg indrukwekkend."

Slot was ook enorm te spreken over Hancko. "Hij is zeker geen koekenbakker. Maar ik heb geen enkele koekenbakker in mijn elftal. David is een geweldige speler. Niet alleen maar tijdens de wedstrijd, maar ook op de training. Hij is bezeten van het spelletje, let altijd het beste op tijdens besprekingen en wil zichzelf beter blijven maken." 

Door de overwinning staat Feyenoord op zeven punten van koploper PSV. Of de trainer nog een sprankje hoop houdt op de titel? "Daar ben ik totaal niet mee bezig. Wij zijn vooral bezig met ons zo goed mogelijk voorbereiden op de bekerfinale."