'Feyenoord geeft gas en biedt 3,5 miljoen op Hadj Moussa'

'Feyenoord zet grote stap naar voren en brengt bod van 3,5 miljoen euro uit'

31 maart om 15:25
Laatste update: 31 maart om 17:56

Feyenoord zet een grote stap naar voren in de strijd om Anis Hadj Moussa. Vanuit Rotterdam is er 3,5 miljoen euro geboden op de 22-jarige sensatie van Vitesse, meldt Foot Mercato.

Dit weekend werd bekend dat Feyenoord, net als PSV en Ajax, aast op Hadj Moussa, die sinds zijn huurtransfer van Patro Eisden naar Vitesse veel indruk maakt. Volgens De Telegraaf naderen de partijen een akkoord en nu meldt Foot Mercato dat Feyenoord bereid is 3,5 miljoen euro te betalen, inclusief bonussen. Het Franse medium had vrijdagavond al de scoop over de interesse van de Eredivisie-top in Hadj Moussa.

De belangstelling is wederzijds, gezien het feit dat Hadj Moussa al een bezoek zou hebben gebracht aan De Kuip en het trainingscomplex van Feyenoord. Ajax zou nog in de race zijn, terwijl Besiktas ook wordt genoemd, maar de beste papieren liggen op dit moment in Rotterdam. Een ander signaal is dat het officiële Instagram-account van Feyenoord sinds kort wordt gevolgd door Hadj Moussa, die zowel Ajax als PSV vooralsnog links laat liggen.

Voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht liet trainer Arne Slot zich ontglippen dat hij fan is van types als Hadj Moussa. "Ik zeg nooit wat over spelers die niet van ons zijn. Maar wat ik wel kan zeggen is dat ik heel erg fan ben van spelers die de één-tegen-één domineren. En dat doet hij wel."