Been snapt mogelijke Feyenoord-transfer Hadj Moussa

Feyenoord werkt aan Eredivisie-deal: 'Daarmee kan hij De Kuip in extase brengen'

31 maart om 12:27
Laatste update: 31 maart om 12:30

Mario Been begrijpt waarom Feyenoord jacht maakt op Vitesse-sensatie Anis Hadj Moussa. Met zijn unieke kwaliteiten kan de Algerijns-Franse rechtsbuiten wat nieuws toevoegen aan de selectie van trainer Arne Slot, vermoedt de ESPN-analist.

Feyenoord heeft goede papieren voor de komst van Vitesse-sensatie Anis Hadj Moussa, die ook in de belangstelling staat van PSV en Ajax. Voor Been is de interesse uit de Eredivisie-top geen verrassing. "Hij heeft specifieke kwaliteiten voor een buitenspeler. Ik denk dat het publiek in De Kuip daarvan zou kunnen genieten", zegt de oud-trainer bij Goedemorgen Eredivisie.

"Feyenoord heeft wat problemen aan de rechterkant", vervolgt Been, die eraan toevoegt dat Yankuba Minteh 'op dit moment wel in goeden doen is'. "Dus ik denk niet dat Hadj Moussa nu heel snel in de basis zou staan. Het is wel een speler die de kwaliteiten heeft om er doorheen te voetballen bij een ploeg als Feyenoord, waar de ruimtes vaak heel klein zijn."

Hadj Moussa doet volgens Been in elk geval niet onder voor de andere rechtsbuitens, zoals Minteh, Igor Paixão en Alireza Jahanbakhsh. "Hij is Algerijns international geworden en heeft daar ook zijn debuut gemaakt. Hij alleen maar groeien en heeft iets waarmee hij De Kuip in extase kan brengen. Deze jongen heeft geweldige kwaliteiten."

Bekijk #DoneDeal over de situatie van Ajax, Ihattaren en meer hieronder, of beluister de aflevering op Spotify!