Feyenoord dichtbij akkoord met Hadj-Moussa

'Feyenoord is PSV en Ajax te slim af en nadert akkoord met smaakmaker Eredivisie'

30 maart om 07:07
Laatste update: 31 maart om 15:14

Feyenoord is dicht bij een akkoord met Anis Hadj-Moussa, zo meldt De Telegraaf. Vrijdagavond werd nog bekend dat Ajax en PSV ook geïnteresseerd waren, maar inmiddels hebben de Rotterdammers duidelijk de leiding in de race gepakt. Bij Feyenoord is er goede hoop op een deal.

Hadj-Moussa maakt na de winterstop grote indruk bij het dolende Vitesse, waardoor hij de interesse van de traditionele top drie heeft gewekt. Sinds januari wordt hij door de Arnhemmers gehuurd van het Belgische Patro Eisden. Feyenoord nadert met zowel de Belgische club, als Hadj-Moussa zelf een akkoord. De Algerijns international is in Rotterdam de ideale kandidaat om de problemen op de rechterflank op te lossen.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Vitesse

  • logo

    Telstar

Ook zouden er enkele clubs uit België en Spanje geïnteresseerd zijn in Hadj-Moussa, maar ook die lijken dus achter het net te vissen. De 22-jarige linkspoot gaf in zeven duels bij Vitesse één assist en maakte één doelpunt, maar hij valt al weken op door zijn flitsende dribbels en passeeracties. Feyenoord ziet in Hadj-Moussa een belangrijke versterking, mits hij zich blijft doorontwikkelen onder het bewind van Arne Slot.

Feyenoord hoopt met Hadj-Moussa een oplossing te halen voor de problemen op de rechtsbuitenpositie. Calvin Stengs, Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh en Bart Nieuwkoop kwamen al uit op die plek, maar er is nog geen echt vaste kracht voor die plek. Minteh kreeg nog het vaakst de voorkeur, maar de Gambiaan wordt gehuurd van Newcastle United. De kans is groot dat hij na dit seizoen terugkeert naar Engeland. 

Bekijk #DoneDeal over de situatie van Ajax, Ihattaren en meer hieronder, of beluister de aflevering op Spotify!