Slot over interesse in Moussa

Slot over mogelijke transfer Feyenoord: 'Ik ben fan van zulke spelers'

31 maart om 14:48
Laatste update: 31 maart om 15:27

Arne Slot is fan van types als Vitesse-speler Anis Hadj Moussa. De aanvaller zou een akkoord naderen met Feyenoord en de trainer wil hier niet te veel over kwijt, maar durft wel te zeggen dat hij gecharmeerd is van zijn speelstijl.

Hoe graag Slot Hadj Moussa wil en wat hij ziet in de speler? "Ik zeg nooit wat over spelers die niet van ons zijn. Maar wat ik wel kan zeggen is dat ik heel erg fan ben van spelers die de één-tegen-één domineren. En dat doet hij wel."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Vitesse

  • logo

    Telstar

Betekent dit dat Slot hem er graag bij heeft? "Dat is iets te snel aan elkaar gekoppeld. Maar iedereen is vrij om mijn woorden te interpreteren zoals die wil. Ik zeg niks over andere spelers, maar wel over een type speler."

Luka Ivanusec is geen onderdeel van de selectie voor het competitieduel met Utrecht. "Bij een interland kreeg hij een schop op zijn voet. Hij heeft nog last, heeft niet meegetraind en is dus niet fit. Hij is meer gewend geraakt aan onze speelstijl, is veel dreigender en daar had ik graag op voort willen borduren."