Perez kan zich niet vinden in 'act' Bosz: 'Ik was er juist van onder de indruk'

Perez kan zich niet vinden in 'act' Bosz: 'Ik was er juist van onder de indruk'

1 april - 10:15
32

Kenneth Perez kan zich niet vinden in de uitspraken van Peter Bosz na afloop van het verloren uitduel met NEC (3-1). De oefenmeester vond zijn ploeg bij vlagen arrogant, maar de analist is het hier niet mee eens.

"Het leek gewoon alsof hij dat daar per se wilde zeggen om gewoon de ploeg wakker te maken. Ik heb ook het gevoel dat de spelers het daar helemaal niet mee eens waren", begint Perez bij het ESPN-programma Dit was het Weekend. "Schouten zag ik op de persconferentie van: ‘Onzin, daar ben ik het niet mee eens."

Perez heeft tijdens de wedstrijd niet gezien dat sommige spelers van PSV niet mee zouden lopen met hun man. "Ik zie helemaal niks arrogants of hautains aan PSV", refereert de analist aan de uitspraken van Bosz. "Ik was er juist van onder de indruk dat Lozano elke keer wel gewoon zijn loopjes deed. Ik was het echt helemaal niet met hem eens, en volgens mij zijn spelers ook niet. Ik vind het een beetje een act."

Na afloop van het uitduel met NEC had Bosz geen goed woord over voor de prestatie van zijn ploeg. "Ik heb mijn ploeg nog niet zo gezien. Ik vond het bij vlagen ook hautain en bijna arrogant", zei de oefenmeester onder andere. "Dat is nergens op gebaseerd. We moeten hard werken en intensiteit in de wedstrijd brengen. We speelden in een heel laag tempo en leden veel balverlies."