Perez vermoedt 1 april-grap: 'Schrikken jullie niet? Ik dacht: dit is hem'

Perez vermoedt 1 april-grap: 'Schrikken jullie niet? Ik dacht: dit is hem'

1 april - 19:21
18

Kenneth Perez heeft met verbazing kennisgenomen van het nieuws rondom Sven Mislintat. De voormalig technisch directeur van Ajax lijkt de nieuwe sportief directeur van Borussia Dortmund te worden.

Media in Duitsland pakten eerder op de maandag groot uit met het nieuws dat er witte rook op komst is. "Het is 1 april, ik hoorde dat Mislintat technisch directeur bij Dortmund wordt", begint Perez bij Voetbalpraat op ESPN. "Schrikken jullie daar niet van?" De analist heeft het vermoeden dat de Duitse media een 1 april-grap maken. "Ik dacht: dit is hem. Je zit toch te zoeken naar iets wat overdreven is, waarvan je denkt: dat kan niet kloppen."

"Maar je weet het niet zeker", benadrukt Perez. "Als het waar is, is dat best wel bijzonder. Ten eerste: er moet nog een rapport komen over discutabele transfers", doelt hij op een lopend onderzoek naar Mislintat. "Daarnaast: als je puur kijkt naar zijn resultaten van zijn periode bij Ajax, dan zou je als Dortmund denken: is dit het nou? Maar goed, in de voetballerij kan veel..."

In het verleden was Mislintat al werkzaam bij Dortmund. Nu lijkt hij bij Die Schwarzgelben terug te keren als sportief directeur.