Teleurstelling bij PSV ondanks zege: 'Daar had ik de pee in, zo lang gebikkeld...'

Teleurstelling bij PSV ondanks zege: 'Daar had ik de pee in, zo lang gebikkeld...'

3 april - 08:02 Laatste update: 10:47
32

Guus Til komt na de overwinning op Excelsior (0-2) terug op de uitspraken van Peter Bosz een aantal dagen eerder. De PSV-trainer vond zijn ploeg zondag tegen NEC 'hautain' en 'arrogant' spelen.

Til wordt na de wedstrijd in Rotterdam-Kralingen door ESPN om zijn kijk op de situatie gevraagd. "Ik vond het persoonlijk geen gemakzucht", stelt hij. "Het is moeilijk, want je hebt ook een onderbewustzijn natuurlijk en ik kan niet voor iedereen spreken."

Dinsdagavond haalde Til het scoreformulier niet. In minuut 73 werd hij gewisseld voor Isaac Babadi. Zichtbaar teleurgesteld zocht hij de bank op. "Ik had er de pee in dat ik nog niet gescoord had en dat ik zeventig minuten gebikkeld had om discipline te tonen", zucht hij. "Dat je dan gewisseld wordt wanneer het eindelijk een beetje open wordt, dat is waar ik de pee in had. Ik dacht: nu kunnen er nog eens kansen gaan vallen. Maar dan gaat dat bordje omhoog."

Na de zege op Excelsior is het gat tussen PSV en Feyenoord weer even tien punten. De Rotterdammers kunnen het gat donderdag met een driepunter tegen FC Volendam terugdringen tot zeven.