Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot moet Hartman vervangen bij hekkensluiter

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot moet Hartman vervangen bij hekkensluiter

4 april - 07:10 Laatste update: 07:22
41

Feyenoord gaat donderdagavond in de midweekse speelronde op bezoek bij hekkensluiter FC Volendam. Achterin moet Arne Slot noodgedwongen een wijziging aanbrengen, na het uitvallen van Quilindschy Hartman. VoetbalPrimeur neemt de vermoedelijke opstelling met je door. 

Hartman raakte afgelopen zondag tegen FC Utrecht op zeer ongelukkige wijze geblesseerd. Inmiddels is duidelijk dat het om een zeer ernstige blessure gaat. De Oranje-international komt dit seizoen niet meer in actie en moet ook het EK aan zich voorbij laten gaan. Aannemelijk is dat Slot tegen Volendam voor dezelfde oplossing kiest als tegen Utrecht. Dat wil zeggen: David Hancko als linksback, Thomas Beelen en Lutsharel Geertruida als centraal duo en Bart Nieuwkoop als rechtsback. 

Wedden

Meer odds

Op het middenveld kiest Slot waarschijnlijk voor dezelfde drie namen die tegen Utrecht ook speelden: Mats Wieffer, Ramiz Zerrouki en Quinten Timber. Antoni Milambo maakt tegen Volendam zeer waarschijnlijk nog geen deel uit van de selectie. De talentvolle middenvelder trainde wel weer mee, maar is nog niet inzetbaar. 

In de voorhoede staat een basisplaats van spits Santiago Gimenez zo goed als vast. De Mexicaan wacht al twee wedstrijden op een doelpunt. Naast hem, op de vleugels, staan vermoedelijk Yankuba Minteh en Igor Paixão. Slot kan ook weer beschikken over Calvin Stengs, maar wellicht wil de Feyenoord-trainer gezien het feit dat hij net terug is van een blessure én het feit dat Volendam op kunstgras speelt, geen risico's nemen. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Geertruida, Beelen, Hancko; Wieffer, Zerrouki, Timber; Minteh, Gimenez, Paixão