Vermoedelijke opstelling: Bosz moet Schouten-slachtoffer aanwijzen tegen AZ

Vermoedelijke opstelling: Bosz moet Schouten-slachtoffer aanwijzen tegen AZ

6 april - 08:25
29

PSV kan zaterdagavond in de Eredivisie-topper tegen AZ weer een grote stap richting het kampioenschap zetten. Trainer Peter Bosz heeft in aanloop naar het duel weinig zorgen, al ontbreken wel drie steunpilaren. Dit is de vermoedelijke opstelling van de Eindhovenaren.

PSV lijkt tegen AZ weer te kunnen beschikken over Jerdy Schouten. Dat is een opsteker, aangezien Ismael Saibari nog verstek moet laten gaan. Toch lijkt de Oranje-international weleens centraal achterin te kunnen starten. André Ramalho is het kind van de rekening. In dat geval behoudt Mauro Júnior, die midweeks scoorde tegen Excelsior, zijn basisplaats op het middenveld, naast Joey Veerman en Guus Til.

Malik Tillman speelt vermoedelijk weer als hangende linksbuiten. Hirving Lozano en de langer geblesseerde Noa Lang zijn immers nog afwezig. De Amerikaanse international vormt een voorhoede met Luuk de Jong en Johan Bakayoko. Met Ricardo Pepi, die al zeven keer scoorde als invaller, heeft Bosz nog een belangrijk wapen achter de hand.

PSV en AZ trappen om 18.45 uur af in het Philips Stadion. De Eindhovenaren koesteren met nog zes duels te gaan een voorsprong van liefst negen punten op naaste belager Feyenoord.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Mauro, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman