Bakayoko wil fraaie reeks uitbreiden en wil AZ trakteren op volgende afstraffing

Bakayoko wil fraaie reeks uitbreiden en wil AZ trakteren op volgende afstraffing

6 april - 15:00

ADVERTORIAL - PSV kan zaterdag de volgende stap zetten naar de landstitel in het interessante thuisduel met AZ. De Alkmaarders gingen doordeweeks bijzonder zwaar onderuit op bezoek bij Heracles Almelo en ook Johan Bakayoko zal met aandacht naar de vijf tegengoals hebben gekeken. Bookmaker Unibet richt de Uitblinker deze keer op de snelle Belg: pak een verhoogde odd wanneer Bakayoko tegen AZ scoort! 

Bakayoko terug van weggeweest

In de eerste helft van maart had Bakayoko moeite om het net te vinden, maar de laatste weken is daar weer verandering in gekomen: de rechtsbuiten scoorde achtereenvolgens tegen NEC en Excelsior en krijgt zaterdag de volgende kans tegen AZ. In Alkmaar werd het maar liefst 0-4 voor PSV, toen de Eindhovenaren wellicht in de meest dominante vorm staken. Bakayoko wist niet te scoren en zal dat deze keer wél willen doen.

Door de afwezigheid van Noa Lang en Hirving Lozano moet trainer Peter Bosz de nodige puzzel leggen. Malik Tillman lijkt de linkerflank te gaan bespelen, maar het zegt genoeg dat linksback Sergiño Dest de laatste weken voor het gevaar moet zorgen vanaf de linkerkant. 

De Uitblinker

Unibet richt de Uitblinker deze keer op Bakayoko: een verhoogde odd richting het duel tussen PSV en AZ. Weet de rechtsbuiten te scoren tegen de Alkmaarders? Dan pak je vier keer je inleg! Normaliter licht deze rond de 3.30. De actie is beschikbaar voor alle spelers vanaf 18 jaar oud en kent een maximale inleg van €15!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.