'Feyenoord vreest voor vertrek Hancko en ziet opvolger in Griekenland'

'Feyenoord vreest voor vertrek Hancko en ziet opvolger in Griekenland'

8 april - 21:52
55

Feyenoord heeft interesse in de diensten van Konstantinos Koulierakis, zo meldt Sportime. Volgens het Griekse medium heeft de verdediger, die bij voorkeur links in het centrum speelt, interesse gewekt van de Rotterdammers. Ook Eintracht Frankfurt zou de Griek van PAOK Saloniki op de korrel hebben. 

Feyenoord zou in Koulierakis een mogelijke opvolger zien voor Dávid Hancko. De Slowaak is bezig aan zijn tweede seizoen in Rotterdam en maakt ook deze jaargang een sterke indruk. In de winterstop zou Paris Saint-Germain zich al hebben gemeld, en ook Napoli en Newcastle United hebben naar verluidt interesse in Hancko. Het is dan ook niet ondenkbaar dat hij aan zijn laatste maanden in Rotterdamse dienst bezig is.

Wedden

Meer odds

Koulierakis beschikt bij PAOK over een contract dat loopt tot medio 2026. Tot dusver kwam hij tot 62 optredens in de hoofdmacht van de club, waarin hij zes keer scoorde en drie assists gaf. Ook speelde de verdediger reeds zes interlands voor Griekenland. Bij Eintracht Frankfurt zou Koulierakis echter hoog op de verlanglijst staan, dus enige haast lijkt geboden.

In 2022 kwam nog naar buiten dat Ajax Koulierakis op de voet volgde, net als Borussia Dortmund, AC Milan, Benfica, en ook toen al: Eintracht Frankfurt.