'Dumfries wekt serieuze interesse uit Engeland, Inter verlangt dertig miljoen'

'Dumfries wekt serieuze interesse uit Engeland, Inter verlangt dertig miljoen'

10 april - 19:46 Laatste update: 21:58
26

Denzel Dumfries is op de radar van Aston Villa verschenen. Het is 'niet ondenkbaar' dat The Villans in de komende weken een openingsbod neerleggen bij Internazionale, waar de rechtervleugelverdediger nog tot medio 2025 vastligt.

Villa is bezig aan een ijzersterk seizoen en stevent af op Champions League-voetbal voor volgend seizoen. De Engelse club wil dan ook investeren in de selectie en Dumfries moet een van de spelers worden die naar Birmingham komt. De clubleiding van Villa heeft 'de eerste stappen' gezet om de Oranje-international te verleiden, al ligt er nog geen aanbod op tafel, meldt Calcio Mercato.

Naar verluidt gaat Inter bij een bod van dertig miljoen euro serieus nadenken om de 27-jarige Dumfries te verkopen. Tegelijk willen I Nerazzurri graag langer door met de verdediger. Afgelopen winter lagen beide partijen nog te ver uit elkaar om tot een contractverlenging te komen. Destijds zou Dumfries een netto jaarsalaris van vijf miljoen euro hebben verlangd bij een nieuwe verbintenis. Dat was Inter te gortig.

Dumfries heeft nog geen besluit over zijn toekomst genomen. Het Italiaanse medium weet wel dat hij niet staat te springen om naar Villa te verkassen. Qua 'reputatie' en 'ambitie' zit de Engelse club niet op het niveau van Inter, zo zou Dumfries redeneren. De oud-PSV'er wil volgend seizoen bij een club spelen die meedoet om de landstitel en de Champions League-eindzege. Met Inter is hij hard op weg om de Scudetto te winnen.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal: