Feyenoord uit op wraak na frustratie in De Kuip: 50x je inleg bij zege op Fortuna!

Feyenoord uit op wraak na frustratie in De Kuip: 50x je inleg bij zege op Fortuna!

14 april - 08:00

ADVERTORIAL - Feyenoord gaat zondagmiddag op bezoek bij Fortuna Sittard en zal geen goed gevoel hebben overgehouden aan het thuisduel met de Limburgse club. In De Kuip bleef het 0-0, mede door een vroege rode kaart van Bart Nieuwkoop. De Rotterdammers zullen deze keer wél de volle buit willen pakken. Speel mee met TOTO en pak 50x je inleg wanneer Feyenoord op bezoek bij Fortuna een overwinning boekt! 

Zo werkt de actie van TOTO

Ga naar de website van TOTO via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd Fortuna Sittard - Feyenoord en zet in op 'Resultaat: Feyenoord'. Het is belangrijk dat je deze weddenschap kiest, anders werkt de promotie niet! De maximale inleg bedraagt €1 en de actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. 

Feyenoord zint op wraak

Feyenoord opende het seizoen op 13 augustus tegen Fortuna Sittard en dat werd een wedstrijd om snel te vergeten voor de ploeg van Arne Slot. Nieuwkoop beleefde zijn rentree in De Kuip, maar mocht na 25 minuten vertrekken met een directe rode kaart na inmenging van de VAR. De Rotterdammers wisten niet te scoren en liepen daarom in speelronde één direct averij op.

De ploeg van Slot is bezig aan een sterke reeks en zal deze keer wél de punten willen pakken tegen Fortuna. Plek twee, en daarmee Champions League-voetbal, komt iedere week steeds meer binnen handbereik. Met nog één overwinning kan de tweede plek alleen nog via een wonder naar FC Twente gaan: het verschil is dan met nog vier wedstrijden te spelen maar liefst negen punten. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.