Praat mee op VP: Fortuna Sittard - Feyenoord (gesloten)

Praat mee op VP: Fortuna Sittard - Feyenoord (gesloten)

14 april - 16:30 Laatste update: 14:48
250

Arne Slot houdt voor het uitduel met Fortuna Sittard vast aan dezelfde elf spelers die vorige week zondag gehakt maakten van Ajax in wellicht de meest historische Klassieker van deze eeuw. Dat betekent dat Feyenoord in Limburg opnieuw aantreedt met de in bloedvorm stekende Yankuba Minteh. Volg de wedstrijd hieronder in de live-omgeving van VoetbalPrimeur en praat mee! 

Slot had in aanloop naar het uitduel met Fortuna ook niet echt veel aanleiding om zijn elftal op de schop te gooien. Feyenoord zette tegen Ajax immers een masterclass neer, terwijl er ook niemand geblesseerd uitviel of een schorsing opliep. 

Wedden

Meer odds

De regerend landskampioen had eerder dit seizoen behoorlijk wat moeite met Fortuna. Op 13 augustus van vorig jaar werd het in De Kuip 0-0. Feyenoord raakte Bart Nieuwkoop toen al heel vroeg kwijt met een rode kaart. 

De opstelling van Fortuna Sittard: Verrips; Pinto, Voet, Fofana, Siovas, Dijks; Ozyakup, Lonwijk, Duarte; Sierhuis, Cordoba

De opstelling van Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Geertruida; Wieffer, Timber, Stengs: Minteh, Gimenez, Paixão