Engelse geruchten: Slot nieuw in lijstje favorieten voor trainersjob bij topclub

Engelse geruchten: Slot nieuw in lijstje favorieten voor trainersjob bij topclub

20 april - 14:05 Laatste update: 14:06
80

Arne Slot zou plots op het lijstje favorieten voor de trainerspositie bij Liverpool zijn verschenen. Dat meldt het fanmedium This is Anfield. Slot zou niet de huidige topkandidaat zijn.

Liverpool zou nog altijd vol inzetten op de komst van Ruben Amorim. Eerder werd er al gemeld dat de Portugese trainer een akkoord had met de Engelse club, maar inmiddels is het al even stil rond de coach van Sporting CP. Eerder wilde Liverpool alles op alles zetten om Xabi Alonso binnen te halen, maar die besloot om na het kampioensjaar nog een seizoen bij Leverkusen te blijven.

Het is niet voor het eerst dat een Engelse club interesse toont in de coach van Feyenoord. Na het kampioensjaar klopte vorig jaar zomer Tottenham Hotspur aan in Rotterdam. Na een aantal gesprekken besloot Slot toch bij Feyenoord te blijven en werd Ange Postecoglou de trainer van Tottenham Hotspur. Of de coach wel openstaat voor een stap naar Liverpool is niet bekend, maar hij gaf eerder wel aan dat de Premier League voor hem de beste competitie ter wereld is.