Bijzonder: Genee keert na vijftien jaar terug als commentator van fameus duel

Bijzonder: Genee keert na vijftien jaar terug als commentator van fameus duel

20 april - 20:30 Laatste update: 20:50
18

Wilfred Genee zal zaterdagavond de wedstrijd tussen de BIF All Stars en de Ajax Legends van commentaar voorzien. Dat werd bekendgemaakt tijdens Vandaag Inside.

Clarence Seedorf, die heeft meegeholpen aan de organisatie van de wedstrijd, had het onlangs nog aan de stok met Genee in Veronica Offside. Zaterdag staat de oud-middenvelder van onder meer AC Milan en Real Madrid, binnen de lijnen bij het duel dat Genee becommentarieert.

Wedden

Meer odds

Toen het tijdens Vandaag Inside over de wedstrijd ging, vroeg tafelgast Hélène Hendriks gekscherend wie de wedstrijd van commentaar voorziet. Genee schoot heel hard in de lach. "Het commentaar wordt geleverd door de heer W. Genee", bevestigde bargast Chris Woerts uiteindelijk.

"Het is vijftien jaar geleden dat ik voor het laatst commentaar heb gedaan", haakte Genee in. "Ik vind het hartstikke leuk, er lopen alleen maar grote namen rond", ging hij verder.

De BIF All Stars en de Ajax Legends trappen zaterdagavond om 20.30 uur af in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De wedstrijd is live te bekijken op Viaplay TV (voorheen SBS9).