De Mos adviseert PSV: 'Als hij geen duidelijkheid krijgt bij Feyenoord...'

De Mos adviseert PSV: 'Als hij geen duidelijkheid krijgt bij Feyenoord...'

23 april - 00:51 Laatste update: 06:42
34

Aad de Mos weet het zeker: PSV pakt op 25 april de landstitel. In de nieuwste aflevering van Elfrink & De Mos stelt de voormalig trainer tegenover Rik Elfrink dat de Eindhovenaren zeker zijn van winst van de Eredivisie. Ook gaat hij in op de interesse van PSV in Feyenoord-doelman Timon Wellenreuther.

De Mos denkt dat PSV donderdag al kampioen wordt. "Die gaan zelf winnen in Heerenveen, die willen dat direct afmaken. Feyenoord krijgt het heel moeilijk, na die festiviteiten (huldiging na bekerwinst, red.), bij Go Ahead. Dus bij welke uitslag dan ook, PSV is kampioen op 25 april." Elfrink benadrukt dat PSV bij verlies van Feyenoord nog altijd een punt moet pakken, maar De Mos twijfelt er geenszins aan dat de Eindhovenaren dat punt pakken. "Dat gaan ze ook doen."

De keeper van Feyenoord, Timon Wellenreuther, is naar verluidt in beeld bij PSV, wat De Mos niet verrast. "Ik kan me voorstellen dat een topclub als PSV achter hem aan zit. Mocht Benítez vertrekken, dan zou ik daar niet rouwig om zijn als die Wellenreuther in de goal zou staan."

"Als een speler niet meer wil... en dat heeft hij ook duidelijk aangegeven, dat hij eerste keeper wil worden. Als hij dan geen duidelijkheid krijgt bij Feyenoord wie er eerste keeper wordt… dat ligt natuurlijk heel gevoelig, met een jongen uit de eigen opleiding in de vorm van Justin Bijlow", sluit De Mos af.