Arsenal treft onvoorspelbaar Chelsea, mogelijk ontbreken Palmer godsgeschenk

Arsenal treft onvoorspelbaar Chelsea, mogelijk ontbreken Palmer godsgeschenk

23 april - 15:00

ADVERTORIAL - Arsenal doet nog volop mee om de landstitel in Engeland en treft dinsdagavond Chelsea. De Champions League-winnaar van 2021 is niet de ploeg die het ooit was, maar The Blues wisselen mindere wedstrijden af met aantrekkelijke duels. TOTO staat klaar met verhoogde quoteringen voor dit spannende duel!

Arsenal favoriet, Chelsea met goede reeks

Met een quotering van slechts 1.44 bij een overwinning is Arsenal de torenhoge favoriet voor dit duel. The Gunners wonnen de vorige speelronde met 0-2 van de Wolves en de ploeg van Mikel Arteta zal weten dat er geen misstappen meer mogen worden gemaakt om de eerste titel sinds 2004 te pakken. De Noord-Londense club heeft bovendien het zwaarste schema en staat in het weekend alweer tegenover Tottenham Hotspur: één misstap kan dodelijk zijn. Chelsea won onlangs met 6-0 van Everton en ging nipt ten onder in de FA Cup tegen Manchester City.

Bij Arsenal heeft Leandro Trossard het op de heupen. De vleugelspeler komt vaak als wisselspeler binnen de lijnen, maar wist dit seizoen al veertien keer te scoren in alle competities. Is de Belg opnieuw trefzeker? Dan ontvang je 2.75 keer je inleg. Wanneer Trossard het laatste doelpunt maakt, staat daar een quotering van 7.25 op.

Bij The Gunners zal ook Bukayo Saka zich willen laten zien. Weet Arsenal minstens drie keer te scoren, winnen The Gunners en scoort Saka? Dan pak je maar liefst elf keer je inleg!

Meespelen Palmer onzeker

Bij Chelsea is het dit seizoen kommer en kwel, maar wel is er één blikvanger die de Premier League het hele seizoen al onveilig maakt: Cole Palmer. De 21-jarige aanvallende middenvelder, die ook als rechtsbuiten uit de voeten kan, maakte in de vorige speelronde vier goals tegen Everton en is nu gedeeld topscorer met Erling Haaland. Met twintig goals en negen assists in 28 wedstrijden heeft Palmer bewezen dat hij bij een topploeg in de basis hoort te staan. 

Palmer is harder dan ooit nodig bij Chelsea, maar de jonge Brit miste al het FA Cup-duel met Manchester City wegens ziekte. Manager Mauricio Pochettino gaf na het duel aan dat de kans klein is dat Palmer op tijd herstelt. Het mogelijk ontbreken van de topscorer zal Arsenal zeker niet slecht uitkomen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.