PSV staat eindelijk voor kampioenswedstrijd: 50x je inleg bij zege op Heerenveen!

PSV staat eindelijk voor kampioenswedstrijd: 50x je inleg bij zege op Heerenveen!

25 april - 12:00

ADVERTORIAL - PSV kijkt er al wekenlang reikhalzend naar uit: de kampioenswedstrijd tegen SC Heerenveen. De Eindhovenaren kunnen donderdag officieus de landstitel in de wacht slepen bij een overwinning op de Friezen. TOTO staat klaar met een actie voor nieuwe spelers: ontvang 50x je inleg wanneer PSV op bezoek bij Heerenveen de landstitel pakt! 

Zo werkt de welkomstactie van TOTO

TOTO biedt bij deze wedstrijd een welkomstactie aan die beschikbaar is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie kan gebruik worden gemaakt van een verhoogde quotering van liefst 50.00 voor een overwinning van PSV. De maximale inzet is 1 euro.

1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro. Storten gaat gewoon via iDEAL. Belangrijk om te onderstrepen: activeer de bonus voor je het saldo gaat opwaarderen.
3. Zet 1 euro in op winst van PSV in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen.
4. Wint PSV in het Abe Lenstra Stadion? Dan ontvang je 50 euro! 

PSV met goede herinneringen tegen Superfriezen

De ploeg van Peter Bosz speelde dit seizoen al in eigen huis tegen Heerenveen en boekte een duidelijke overwinning. Met maar liefst 30 schoten, waarvan acht op doel, was de ploeg uit Friesland geen partij voor de aanstaande landskampioen. Heerenveen beleeft een middelmatig seizoen met een tiende plek en is niet bezig aan een al te beste reeks: in de laatste vijf wedstrijden werden vijf punten gepakt. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.