'Xavi doet belletje naar Liverpool voor speler met prijskaartje van 70 miljoen'

'Xavi doet belletje naar Liverpool voor speler met prijskaartje van 70 miljoen'

27 april - 11:22 Laatste update: 11:58
62

Volgens Mundo Deportivo bestaat de kans dat Arne Slot niet kan beschikken over Luis Diaz bij Liverpool. De Colombiaanse aanvaller zou in de belangstelling staan van FC Barcelona.

Diaz staat bij Barcelona hoog op het verlanglijstje, ondanks dat er financieel weinig mogelijk is bij de Catalanen. Liverpool verwacht echter een fors bedrag voor de Colombiaanse aanvaller. Diaz mag voor zeventig miljoen vertrekken uit Anfield. Barcelona denkt echter kans te maken door overbodige spelers van de club in te zetten als ruilmiddel. Op die manier hoopt Barça de aanvallende linie een kwaliteitsimpuls te geven.

Wedden

Meer odds

In de zomer van 2019 kwam Diaz voor 7,2 miljoen euro over van FC Porto. Sindsdien is hij regelmatig basisspeler bij Liverpool, zo ook dit seizoen. In 47 wedstrijden dit seizoen maakte Diaz dertien goals en hij bereidde er ook nog eens vier voor. De Colombiaan heeft nog een fors contract tot de zomer van 2027 bij Liverpool. De 27-jarige vleugelaanvaller is ook aanvoerder van de Colombiaanse nationale ploeg.