Gebroeders Van den Kerkhof vellen hard PSV-oordeel: 'Gouden tand en wegwezen!'

Gebroeders Van den Kerkhof vellen hard PSV-oordeel: 'Gouden tand en wegwezen!'

29 april - 18:04
49

René en Willy van de Kerkhof zien Armel Bella-Kotchap liever vandaag dan morgen vertrekken bij PSV. De verdediger wordt dit seizoen gehuurd van Southampton, maar hij kwam door onder meer problemen met zijn gebit nauwelijks in actie.

"Dat is toch een drama of niet dan? Twee wedstrijden gespeeld en zijn kunstgebit laten nakijken. En hij heeft miljoenen gekost. Kunstgebit meenemen en wegwezen!", is Willy duidelijk in de Willy en René Podcast. René is het eens met de woorden van zijn broer. "Laat hem er maar een paar gouden tanden inzetten en ergens anders gaan voetballen. Zijn wij er ook weer vanaf."

Naast Bella-Kotchap ziet René ook Joey Veerman en Johan Bakayoko komende zomer vertrekken bij PSV. "Dat zijn de twee spelers die helaas vertrekken, daar ben ik van overtuigd", aldus de clubicoon. "Het is misschien een aderlating, maar we hebben er nog wel een paar klaarstaan die het over kunnen nemen. We hebben nog Ismael Saibari en Malik Tillman die dat kunnen."

Willy denkt echter dat er buiten Bella-Kotchap weinig PSV'ers weggaan in de zomer. "Joey Veerman moet ook gewoon bij PSV blijven", zo vertelt Willy. "Hij is dit seizoen veel beter gaan meeverdedigen, maar hij heeft nog steeds heel veel te leren. Dat kan hij beter bij PSV doen dan dat hij in Engeland ergens op de bank gaat zitten."