Berghuis terug van weggeweest, Ajax-vedette moet het verschil maken voor plek vijf

Berghuis terug van weggeweest, Ajax-vedette moet het verschil maken voor plek vijf

5 mei - 11:00

ADVERTORIAL - Ajax neemt het zondagmiddag tegen FC Volendam op en ziet een 'oude bekende' terugkeren: Steven Berghuis zal voor het eerst in drie maanden tijd gaan starten voor de Amsterdammers. De rechtsbuiten kan nog een grote rol spelen in de strijd om plek vijf en daarmee Europees voetbal. Bookmaker Unibet staat klaar voor een sterke prestatie van Berghuis!

Op dreef vóór blessurereeks

Berghuis speelde zijn laatste Eredivisie-duel op 11 februari en was tot die tijd bezig met een prima moyenne. In zijn laatste vijf wedstrijden was Berghuis goed voor drie goals en twee assists, totdat een knie- en rugblessure roet in het eten gooiden. Trainer John van 't Schip kan weer over Berghuis beschikken in de basis voor het lastige uitduel met Volendam.

De Volendammers hebben nog één kans om directe degradatie te ontlopen en moeten daarvoor een goed resultaat neerzetten, maar ook Ajax heeft alles om voor de strijden. De voorsprong op NEC is slechts twee punten en elke vorm van puntenverlies kan fataal zijn om plek vijf te behouden. Berghuis zal zich willen laten gelden en vier schoten van de vleugelspeler levert je 2.15 keer je inleg op.

Een treffer van Berghuis staat op een odd van 2.45, terwijl je voor twee treffers van de speler 7.50 keer je inleg ontvangt. Bij Ajax is Kenneth Taylor de laatste weken een van de weinige lichtpuntjes. Geloof je in een treffer van de middenvelder? Dat levert je 3.25 keer je inleg op.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.