Van der Gijp en Derksen verwachten ontslag Ten Hag

Van der Gijp ziet 'laatste stuiptrekkingen' bij Ten Hag: 'Geen reet van gebakken'

17 mei om 09:16

René van der Gijp verwacht niet dat Erik ten Hag volgend seizoen voor de groep staat bij Manchester United. Volgens de oud-voetballer heeft de Haaksberger niets gepresteerd bij The Mancunians.

Ten Hag gaf na afloop van het met 3-2 gewonnen duel met Newcastle United een speech waarin hij de fans bedankte en duidelijk maakte dat het seizoen nog niet klaar is. Manchester United neemt het 25 mei in de finale van de FA Cup op tegen Manchester City. "Ik had wel mijn bedenkingen over die toespraak op het veld. Hij trapt alleen maar open deuren in", aldus Van der Gijp.

 

"Die man gaat een beetje dood daar. Best pijnlijk of niet?", vervolgt presentator Wilfred Genee. Ook Johan Derksen is niet onder de indruk van de prestaties van Ten Hag bij United. De toespraak van de Haaksberger brengt daar geen verandering in. "Dit zijn een beetje wanhoopspeeches", aldus de vaste tafelgast bij Vandaag Inside. "Dit zijn z'n laatste stuiptrekkinkjes", voegt Van der Gijp toe. De oud-voetballer is ervan overtuigd dat Ten Hag ontslagen wordt. "Tuurlijk. Hij heeft er geen reet van gebakken natuurlijk."

Het is nog onbekend of Ten Hag komend seizoen voor de groep staat bij Manchester United. De directie van The Mancunians beslist aan het einde van het seizoen over de toekomst van Ten Hag.